Blog

RSS

El nostre compromis amb un turisme i

05-12-2018


El nostre compromis amb un turisme i

Fa unes setmanes, el President de Turisme de la Comunitat Valenciana, Francesc Colomer Sánchez, i el Catedràtic d’Ética de la Universitat Jaume I, Domingo Gracía-Marzà, ens convidaven a l’acte “Per un turismo responsable i sostenible: el compromis dels nostres agents turístics”, que va tenir lloc a la Casa Mediterrani d’Alacant, el passat 28 de novembre.


A principi d’enguany, el Museu Escolar de Pusol es va adherir al “Códi Ètic del Turisme Valencia (CETV), és a dir, es comprometia a impulsar i exercir un turismo responsable, ètic i sostenible, amb oferta complementària turística que és del desti en qüestió. El Catedràtic Domingo Garcia-Marzà va explicar el Codi i va animar a els/les presents no subscrits a comprometre’s  amb aquesta ètica de l’hospitalitat.


Més de seixanta entitats públiques i privades van ser reconegudes al mateix acte per les seues bones pràctiques en l’àmbit turístic. El President de Turisme, Francesc  Colomer, va ser l’encargat d’entregar als/les representants de les entitats dit reconeiximent.


Rafael Martínez va intervenir com representant del Museu Escolar, explicant als/les presentes els compromisos del Proyecte Educatiu-Museístic amb el Comité d’Ética del Turisme.


Autora: Marian Tristán, coordinadora del Museu Escolar.



Descargar documento

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top